A la carte kaart

 

 

Frysk menu

Mosterdsoep met een vleugje gember en Friese droge worst.

xxx

Gebakken varkenshaas met een saus van Riperkrite-kaas

OF

Gebakken zeewolf filet met een romige basilicum en tomaten saus.

xxx

Gebakken broodpudding van Fries suikerbrood met nougat ijs.

OF

Koffie met lekkernijen.

29,50

Soepen

Mosterdsoep met een vleugje gember en Friese droge worst.

5,95

Huisgemaakte tomatensoep van pomodori-tomaat, met basilicum.

5,95

Bouillasbaise, klassieke soep met diverse soorten verse vis.

7,75

Voorgerechten

Broodplankje Jonas met tomaten-tapenade, aioli en tzatziki

6,75

Carpaccio van rundermuis, oude kaas, rucola-pesto en geroosterde cashewnoten.

11,75

Gerookte zalm met aardappelsalade en saus van Griekse yoghurt en dille.

12,50

Lauw-warme geitenkaas met gecaremeliseerde hazelnoten en

bosvruchten

11,50

Frisse salade mediteraans met gemarineerde kip, limoen-dressing en salsa van tomaat.

10,50

Garnalen op Spaanse wijze.

Heerlijk heet geserveerd met knoflook, peper en stokbrood

12,50

Vleesgerechten

Runder-sucade, lekker gegaard, met een jus van wortel en knolselderij

20,50

Diamanthaas gebakken, met een kruidige saus van rode port,

en een vleugje truffel.

21,50

Gegrilde kip, met geitenkaas, rucola-pesto en tomaat.

19,50

Gebakken varkenshaas met een saus van Riperkrite-kaas

21,50

Mixed grill van kipfilet, rundvlees en varkenshaas

geserveerd met een knoflooksaus

23,50

Vlees noch vis

Verse Tagliatelle met groentes van het seizoen, saus van tomaten en basilicum

en afgemaakt met oude kaas.

17,50

In knoflook gebakken paddenstoelen, met verse kruiden, en geitenkaas.

18,50

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met de volgende bijlagen:

een warme groente, een frisse salade en een aardappel-garnituur

Visgerechten

Licht gebakken kabeljauw met een saus van gesmoorde paprika

21,50

Zalm, gegaard in de oven met olijfolie en witte wijn, seizoensgroentes en citroen.

20,50

Garnalen op Spaanse wijze. Heerlijk heet geserveerde met knoflook, peper en brood.

22,50

Gebakken zeewolf-filet met een romige basilicum- en tomatensaus.

20,50

Visproeverij Jonas: Drie gebakken vissoorten, met een heerlijke kruidige witte wijnsaus.

23,50

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met de volgende bijlagen:

een warme groente, een frisse salade en een aardappel-garnituur

Kindermenu € 13,50

Klein kopje tomatensoep.

(€ 4,50)

Kipnuggets OF Kroket OF Frikandel

geserveerd met mayonaise, appelmoes en frites

(€ 6,50)

Kinderijsje

(€ 4,50)

Nagerechten

Klassieke Dame Blanche met vanilleijs, warme chocolade-saus en slagroom.

6,75

Jonas sorbet: drie bollen sorbetijs met vers fruit en slagroom.

6,75

Huisgemaakte frambozen-cheesecake met bastogne-bodem.

6,75

Chocolate Dreams: een heerlijk chocolade-dessert voor de chocolade-liefhebbers.

6,75

Gebakken broodpudding van Fries suikerbrood met nougat-ijs.

6,75

Koffie met lekkernijen: heerlijke zoetigheden voor bij de koffie.

6,75

Bolletje sorbet-ijs met een verrassende dessertwijn

6,75

Kaasplankje, met verschillende soorten kaas, geserveerd met brood en gekarameliseerde hazelnoten.

11,75