Bootbuffetten

Untitled-7

Hieronder ziet u
diverse suggesties die we ook aan boord kunnen serveren

Bootbuffet 1

Voorgerecht

Romige soep van kip gevuld met prei-ringetjes en kipfilet

Of*

Runderbouillon rijk gevuld met verse groenten en kruiden

Beide met stokbrood en boter

(*Keuze tussen de twee soepen moet van te voren gemaakt worden)

Hoofdgerechten

Gekruide beenham met een saus van honing en mosterd

Gebraden kalkoenfilet een Provençaalse saus

In de oven bereide verschillende vissoorten o.a .:

Zalm, panga, garnalen en zeevruchten met pomodoriesaus

Penne regate pasta en aardappelgratin

Frisse gemengde salade met rauwkost

Dessert

Yoghurt-vruchtenbavarois met fruit en slagroom

Prijzen:

Hoofdgerecht: € 18,50

Voorgerecht – hoofdgerecht: € 22,50

Voorgerecht – hoofdgerecht – dessert:  € 25,–

Bootbuffet 2

Voorgerechten

Boerensalade met Friese geitenkaas en cashewnootjes

Kip kerrie chefs stijl

Dun gesneden rauwe ham met een mango dressing

Mediteraanse salade tonijn met olijven en tomaat

Toscaans stokbrood en kruidenboter

Koude sauzen

Hoofdgerecht

Mootjes gebakken zalmfilet met roosjes broccoli  en witte wijnsaus

Stoofschotel rundvlees: goed gevuld met rundvlees ,groenten, aardappel en kruiden

Aardappeltjes in kruidenroom en rijstmix

Roergebakken seizoensgroenten uit de wok

Frisse gemengde salade met rauwkost

Dessert

Vers fruit salade met slagroom

en vruchtenbavarois

Prijzen

Hoofdgerecht : € 18,50

Voorgerecht – hoofdgerecht : € 26,50

Voorgerecht – hoofdgerecht – dessert: € 29,50

* Minimaal 10 personen