Hieronder ziet u
diverse suggesties die we ook aan boord kunnen serveren
Bootbuffet 1
Voorgerecht
Romige soep van kip gevuld met prei-ringetjes en kipfilet
Of*
Runderbouillon rijk gevuld met verse groenten en kruiden
Beide met stokbrood en boter
(*Keuze tussen de twee soepen moet van te voren gemaakt worden)
Hoofdgerechten
Gekruide beenham met een saus van honing en mosterd
Gebraden kalkoenfilet een Provençaalse saus
In de oven bereide verschillende vissoorten o.a .:
Zalm, panga, garnalen en zeevruchten met pomodoriesaus
Penne regate pasta en aardappelgratin
Frisse gemengde salade met rauwkost
Dessert
Yoghurt-vruchtenbavarois met fruit en slagroom
Prijzen:
Hoofdgerecht: € 18,50
Voorgerecht – hoofdgerecht: € 22,50
Voorgerecht – hoofdgerecht – dessert: € 25,–
Bootbuffet 2
Voorgerechten
Boerensalade met Friese geitenkaas en cashewnootjes
Kip kerrie chefs stijl
Dun gesneden rauwe ham met een mango dressing
Mediteraanse salade tonijn met olijven en tomaat
Toscaans stokbrood en kruidenboter
Koude sauzen
Hoofdgerecht
Mootjes gebakken zalmfilet met roosjes broccoli en witte wijnsaus
Stoofschotel rundvlees: goed gevuld met rundvlees ,groenten, aardappel en kruiden
Aardappeltjes in kruidenroom en rijstmix
Roergebakken seizoensgroenten uit de wok
Frisse gemengde salade met rauwkost
Dessert
Vers fruit salade met slagroom
en vruchtenbavarois
Prijzen
Hoofdgerecht : € 18,50
Voorgerecht – hoofdgerecht : € 26,50
Voorgerecht – hoofdgerecht – dessert: € 29,50
* Minimaal 10 personen